بهترین دکتر دندانپزشکی در تهران

همه چیز درباره ایمپلنت دندان

خانم دکتر ترمه

همه چیز درباره ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان نوعی پایه تیتانیومی است که سازگاری کامل با سلول های بدن دارد. از ایمپلنت های دندان به عنوان جایگزینی مناسب و دائمی به جای دندان‌های از دست رفته استفاده می شود. پس از قراردادن ایمپلنت توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک، با استخوان سازی سلول های استخوان ساز در سطح ایمپلنت دندان ، استخوان فک به ایمپلنت جوش خواهد خورد. فرآیند جوش خوردن معمولا 3 تا 4 ماه طول کشیده، سپس قسمت تاج (قسمت اصلی) و روکش دندان ساخته شده و بر روی پایه (ایمپلنت) قرار می گیرد.

 

انواع ایمپلنت دندان 

1-ایمپلنت معمولی: در روش عمل جراحی ایمپلنت معمولی  مراحل طبق روال معمول و زمانی حدود 6 ماه انجام می‌شود. ابتدا کاشت پایه انجام شده و مدتی به محل کاشت فرصت داده می‌شود تا خود را ترمیم کند و رابط ایمپلنت دندان  با بافت‌های استخوان یا اطرافش یکپارچه گردد. ایمپلنت معمولی قطری در حدود سه میلی متر یا بیشتر دارد.

2-مینی ایمپلنتمینی ایمپلنت نوعی ایمپلنت دندانی است که قطرش از سه میلی متر کمتر است و معمولا زمانی استفاده می‌شود که فضای کافی برای یک کاشت معمولی و بزرگ وجود ندارد. این نوع از ایمپلنت دندان برای جایگزین کردن دندان‌های پیشین کوچک جلویی و یا حمایت از دندان‌های مصنوعی گزینه خوبی است. قابل ذکر است که در مینی ایمپلنت سطح کمی برای جوش خوردن با بافت استخوان فک وجود دارد، بنابراین استفاده از آن در همه شرایط مناسب نیست

3-ایمپلنت فوری مراحل کاشت دندان در ایمپلنت فوری خیلی سریع پیش می‌رود و بیمار پس از زمان کوتاهی می‌تواند از دندان‌های جایگزین خود استفاده کند. البته قطعا معایب خود را دارد و استفاده از این روش در شرایط خاصی که دندانپزشک مطمئن باشد،‌ قرار نیست فشار زیادی بر روی ایمپلنت وارد شود،‌ امکان‌پذیر است. دندانپزشک  مدت کوتاهی پس از کاشت ایمپلنت، یک دندان موقت و خاص روی آن قرار می‌دهد که فشار زیادی بر روی ایمپلنت وارد نمی‌کند. بعد از آن باید یک سری نکات و رژیم غذایی خاص در این دوره رعایت شود. پس از آن که رابط ایمپلنت به‌طور کامل با بافت‌های اطراف یکپارچه شد، یک دندان دائم جایگزین دندان موقت می‌شود.

4-ایمپلنت چهار عددی: در این روش 4 عددی روشی مناسب برای محکم کردن دندان‌های مصنوعی است. روش 4 ایمپلنت در جلوی فک قرار داده می‌شوند چرا که ناحیه جلوی فک نسبتاً ضخیم‌تر است و قدرت بیشتری دارد. پس این روش برای کسانی که استخوان‌های آنها تحلیل رفته و نمی‌توانند از ایمپلنت معمولی استفاده کنند، روش مناسبی است. به خصوص اگر دندان مصنوعی در فک پایین قرار داشته باشد. روش 4 ایمپلنت یک روش تخصصی و نسبتاً پیچیده است و باید حتما توسط یک متخصص مجرب انجام شود

 

مراحل ایمپلنت دندان

1- معاینه 

در ابتدای مراحل کاشت و ایمپلنت دندان معاینه دندان‌ها توسط داندانپزشک و بررسی اطلاعات مرتبط با لثه، استخوان فک و شکل اعصاب با کمک عکس رادیوگرافی لازم و ضروری است.  

2-کشیدن دندان و خارج کردن ریشه‌ها

بعداز معاینه نوبت به کشیدن دندان‌ها و خارج کردن ریشه‌ها از لثه  ، و بعد از آن زمان دقیق نصب ایمپلنت مشخص شود واین مدت  تا 45 تا 75 روز این نصب انجام می شود. در غیر این صورت ممکن است استخوان فک (مخصوصا فک بالا) تحلیل رود و  هزینه و زحمت زیادی را برای بازسازی استخوان به بیمار و دندانپزشک تحمیل کند.  
در صورتی که  دندان‌های کشیده شده مربوط به جلو دهان باشد، دندانپزشک طی سه چهار روز یک پلاک متحرک موقت برای بیمار می‌سازد تا که ظاهر دهان و طرح لبخند او حفظ شود.  
درموارد زمانی که استخوان کافی وجود دارد، در یک روز دندان آسیب دیده می‌تواند کشیده شده و ایمپلنت جایگزین شود. این نوع ایمپلنت را ایمپلنت فوری می‌نامند.

3- نصب پایه‌ها

حالابه مرحله بعد پایه ایمپلنت که فیکسچر نام دارد در لثه قرار داده می‌شود میرسیم . در ساخت این پایه که بر اساس فک بیمار و عرض استخوان فک او ساخته می‌شود، در داخل استخوان فک کاشته می‌شود. جوش خوردن و پیوند پایه ایمپلنت دندان به فک حدود چند ماه طول می‌کشد. برای قسمت هایی  از فک که کمبود استخوان وجو دارد، نیاز است که پیوند استخوان انجام شود و سپس پایه ایمپلنت نصب گردد.  
الان با  نصب پایه‌های ایمپلنت بسته به کیفیت تراکم استخوان فک و نوع برند ایمپلنت بین 3 تا 20 هفته زمان لازم است تا ایمپلنت‌ها به استخوان فک جوش بخورند. در این دوران لازم است تا فشاری روی ایمپلنت‌ها نیامده و غذا‌های نرم مصرف شود.  

4- آشکارسازی

اکنون بعد از جوش خوردن ایمپلنت‌های نصب شده در فضای دهان آشکارسازی می‌شوند. این مرحله نیز نیاز به عمل جراحی لثه دارد که موجب ماندگاری ایمپلنت‌ها می‌شود.

5- قالب گیری

درمرحله قالب گیری ، فرم دهنده‌های لثه از روی پایه‌های ایمپلنت باز شده و با انتخاب و میله‌های بلندی روی ایمپلنت‌ها پیچ می‌شود. سپس با انتخاب قالب و مواد قالبگیری مناسب وضعیت ایمپلنت‌ها در قالب ثبت و به لابراتوار تخصصی منتقل می‌شود.  

6- نصب پروتز

در آخر کارپروتز ثابت یا همان روکش روی فیکسچر طی حدود چهار جلسه قالب‌گیری از ایمپلنت و امتحان، به بیمار تحویل داده می‌شود. ایمپلنت‌ها می‌توانند به صورت پایه‌هایی برای پروتز متحرک نیز به کار روند. این نوع پروتز متحرک به صورت دگمه فشاری روی آن‌ها قرار می‌گیرد و محکم‌تر از حالت عادی در داخل دهان قرار می‌گیرد. تاج ایمپلنت یا پیچ شده یا چسبانده می‌شود.

دوره درمان تا حد زیادی به کیفیت استخوان فرد بستگی دارد. دوره درمان عموما بین 2 تا 6 ماه طول می‌کشد که در طی آن، ایپملنت با استخوان یکی می‌شود. در طول دوره بهبودی لازم است که فشار زیادی بر روی دندان ایمپلنت وارد نشود. بعد از جراحی با معاینات مداوم وجود عفونت و روند درمان و بهبودی توسط دندانپزشک بررسی می‌شود.

سن مناسب برای ایمپلنت کردن:

برای ایمپلنت دندان باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را پیدا کند در غیر این صورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک و صورت ایمپلنت دندانی کوتاه‌تر به نظر برسد.

شرایط انجام ایمپلنت فوری :

-دندان قدام بالا و یا فک پایین بصورت گروهی یا تک تک وجود حداقل 6 میلیمتر عرض استخوان

- وجود حداقل 13 میلیمتر طول مفید استخوان

- تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی ( از نظر تراکم)

- گیر اولیه 35 الی 60 نیوتن

- رعایت بهداشت دهان ودندان

-عدم وجود براکسیزم ( دندان قروچه)

مزایای ایمپلنت دندانی

- در عین گران بودن درمان

 مقاومت بالا و راحتی آن

-کاربردی بودن

- بازگرداندن توانایی جویدن طبیعی و زیبایی فوق العاده

- با درمان ایمپلنت، دندانهای دیگر قربانی جایگزینی دندان از دست رفته نمیشوند.

- در واقع پایه ایمپلنت مانند ریشه دندان داخل استخوان قرار می‌گیرد و استخوان فک به دلیل ساپورت توسط ایمپلنت تحلیل نمیرود. بنابراین فرم صورت، کمتر دستخوش تغییرات ناشی از از دست دادن دندان میشود.

- طول عمر ایمپلنت دندان از سایر درمانهای جایگزین طولانی تر است و در صورت از دست رفتن ایمپلنت، امکان جایگزینی مجدد آن وجود دارد.

 

معایب ایمپلنت دندانی

- قیمت به نسبت بالای آن

-هزینه ایمپلنت دندان نسبت به سایر درمانها برای جایگزین کردن دندان مانند پروتز ثابت یا پرتز متحرک بیشتر است.

-زمان بردن درمان ایمپلنت زمانی حداقل بین 4 تا 9 ماه برای این درمان لازم است.

- از جمله مضرات ایمپلنت این است که یک جراحی بوده و ریسکهای مربوط به جراحی را نیز دارد. از جمله این ریسک ها میتوان به احتمال عفونت وشکست درمان یا  از دست رفتن ایمپلنت دندان اشاره کرد که در این مورد نیاز به جایگزینی مجدد  و جراحی دوباره آن است.

-این روش  ایمپلنت نیازمند معاینات دوره ای توسط دندانپزشک است

 

 


برچسب ها :

بهترین ایمپلنت کار

قیمت ایمپلنت دندان

بهترین ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

مراحله ایمپلنت دندان




معرفی توسط خانم دکتر ترمه :

امروزه برای خرید قطعات یدکی خودرو خود میتوانید با فروشگاه لوازم یدکی که معرفی میکنیم بیشتر آشنا شوید و روی قطعات یدکی ارسالی این فروشگاه حساب باز کنید چرا که در بازار چراغ برق فعالیت دارند و میتوانید درب منزل و یا تعمیرگاه قطعات یدکی خود را تحویل بگیرید چرا که ما این فروشگاه را به رسمیت میشناسیم برای خرید لوازم یدکی تخصصی مزدا میتوانید وارد لینک فروشگاه شوید.


فروش لوازم یدکی مزدا در سایت مزدا - مشاوره خرید لوازم مزدا - آگاهی از خرید لوازم یدکی مزدا - توضیحات مکمل لوازم یدکی مزدا - قیمت مناسب لوازم یدکی مزدا - ضمانت بهترین کیفیت لوازم یدکی مزدا در بازار چراغ برق


فروش اتصالات استنلس استیل در بورس لوله و اتصالات صنعتی و صنایع غذایی (پارس استیل)


لوازم یدکی وینگل - لوازم یدکی کاپرا - لوازم یدکی ون - نمایندگی ون - لوازم وینگل|لوازم کاپرا
وارد کننده لوازم یدکی کاپرا و لوازم یدکی وینگل در بازار چراغ برق با ضمانت بهترین قیمت و کیفیت,قیمت آخر لوازم کاپرا را از ما بخواهید


فروش لوازم یدکی لیفان|لوازم یدکی لیفان فابریکی|لوازم لیفان اصلی لوازم یدکی لیفان |لوازم یدکی لیفان فابریکی|لوازم لیفان اصلی برای استعلام قیمت و ثبت سفارس تماس بگیرید 09125101633 فروش لوازم یدکی لیفان در بازار چراغ برق با ضمانت بهترین قیمت و کیفیت فروش لوازم یدکی تخصصی لیفان + لوازم لیفان را گران نخرید


ماشین ظرفشویی آاگ - قیمت بدونه واسطه ماشین ظرفشویی آاگ در نمایندگی ااگ برتر ضمانت بهترین قیمت ۰۹۱۰۹۶۶۳۹۵۸ استعلام قیمت ماشین ظرفشویی ااگ با شماره ای نمایندگی رسمی ااگ امکان پذیر میباشد. فروش ماشین ظرفشویی آاگ در نمایندگی رسمی و اصلی با ضمانت نامه اصلی شرکت ااگ